ID 149797
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149797
Tube 14
Üldpind 479 m2
Krunt 874 m2
Omandivorm kinnistu
Ehitusaasta 2012
Korruseid 2
Katastritunnus: 62512:029:0840
Hind 985 000 €
Ruutmeetri hind 2 056.37 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Rannarajoon

Lisaandmed

signalisatsioon, rõdu, vann, elekter, kamin, mööbel, tööstusvool, parkett, profiil, dušš, vesi, köögimööbel, turvakaamerad, kinnine hoov, tsentraalne vesi, keskküte, konditsioneer

Lisainfo

Müüa Pärnu rannarajoonis asuv toimiv külalistemaja, mis asub vaiksemal kõrvaltänaval mitte kaugel suplerannast. 12 numbritoa ja apartemendiga majutusasutusel (kuni 42 voodikohta) on pikem tegutsemisajalugu ning olemas oma kliendibaas. Majutusäriga jätkamiseks on siin mugavalt kohe kõik olemas - koos kinnistuga antakse ostjale üle kogu äritegevuseks vajalik teave, täissisustus, inventar ja lepingud.

Pardi ja Kanali tänavatega külgnev krunt on hoonestatud peamajaga, kus asuvad 8 numbrituba koos üldruumidega ning hoovihoonega, kus paiknevad 4 avarat apartementtüüpi tuba. Täielikult renoveeritud peahoones (üp 264,4 m²) asuvad I korrusel vastuvõturuum, söögisaal, numbritoad ja saun ning II korrusel asuvad numbritoad ning pääs avarale katuseterrassile. Numbritoad on sisustatud erinevates stiilides ja toonides, et rahuldada erinevaid maitseid ning rõhutada sisekujundusdetailide kaudu näiteks romantikat või ajaloohõngu. Hea sisekliima tagamiseks on toad varustatud konditsioneeridega. Lähtuvalt suurusest ja sisustusest saab duširuumidega varustatud tubadesse majuta 2-3 inimest.

Külalistemaja hoovihoones (üp 214,4 m²) asuvad 4 terrassiga apartementi, millest kolm ruumikamat paiknevad läbi kahe korruse. Apartementide esimesel korrusel asub avar elutuba, köök ja saun ning teisel korrusel magamisruum, kus magamiskohti on kuni neljale inimesele. Stuudiokorteri tüüpi apartemendis on magamiskohti 4'le inimesele ja teistes kuni 6'le. Kööginurgad on varustatud kõige vajalikuga - pliit, mikrolaineahi, nõudepesumasin, veekeetja, külmik, söögiriistad jms. Hoone hoovipoolses osas asub ühiskasutatav grillnurk.

Hooned on kaugküttel, olemas kõik vajalikul võimsusel liitumised tehnovõrkudega. Külalistemaja administreerimiseks on kasutusel automaatne sisse- ja väljaregistreerimise süsteem koos videovalvega, mis annab kokkuhoidu nii personalikuludelt kui võimaldab majutustegevust juhtida distantsilt. Parkimine omal kinnistul kuni 12 autole.

Täiendava info saamiseks võtke palun ühendust, samuti leiate lisainfot Embrace külalistemaja kodulehelt http://www.embrace.ee


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Janno Peterson
maakleriteenuse juht, kutseline vanemmaakler tase 6
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu