ID 149702
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149702
Tube 12
Üldpind 332.6 m2
Krunt 9492 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus valmis
Ehitusaasta 1995
Korruseid 2
Hoone materjal puumaja
Katastritunnus: 86502:002:0136
Hind 450 000 €
Ruutmeetri hind 1 352.98 €

Asukoht

Võru maakond, Rõuge vald, Pähni küla

Lisaandmed

õhksoojuspump, signalisatsioon, boiler, elekter, mööbel, garaaž, tööstusvool, internet, külmkapp, kivikatus, saun, dušš, televiisor, pesumasin, vesi, eraldi wc, köögimööbel, turvakaamerad, eraldi sissepääsud, tsentraalne vesi, lokaalne vesi, kaev, abihoone, ühistransport, metsa lähedal, sissepääs tänavalt, ahiküte, elektripliit, konditsioneer, tahke kütus, kombineeritud küte

Lisainfo

Oled unistanud oma külalistemajast Lõuna-Eestis? Nüüd on Sinu võimalus omandada unikaalne ja hästi toimiv majutusasutus Pähni külas, Rõuge vallas, Paganamaa ja Põhja-Läti kõrgustiku veerel. Pähni Külalistemaja on olnud viie aasta jooksul hinnatud sihtkoht loodusehuvilistele, matkasõpradele ja sündmuste, seminaride, koolituste, laagrite, kokkutulekute, kultuuriürituste, tähtpäevade, retriitide läbiviimise või lihtsalt sõpruskondadega koospuhkamise paigana.
Asume Pähni nii floora kui fauna osas liigirikkal looduskaitsealal, võimsate laanemetsade keskel, RMK matkateede ja kohalike metsaõpperadade ristumiskohas. Kohe siinsamas asuvad maailmakuulsad metsa kõlakojad ja naabrusse jäävad legendaarne Paganamaa, maaliline Filmi Vargamäe ja Põhja-Läti kõrgustiku vaatamisväärsused. Käeulatuses on hulk Lõuna-Eesti populaarsemaid külastuskohti: Suur Munamägi, Karula rahvuspark, Eestimaa lõunatipp, Rõuge Ööbikuorg, Koiva-Mustjõe männikud ja jõgedevõrk, Luhasoo raba, Hinni kanjon, rohked järved jne. Pähnit läbivad mitmed RMK matkarajad ja naabriks ongi RMK Pähni külastuskeskus. Pähni on tuntud Paganamaa päevade (Ööülikoolid) ja Aigu OM festivali paigana, samuti ka traditsiooniliselt taimede, seente, linnu ja liblikate liigirikkuse vaatluste paigana.

Pähni Külalistemaja on tegutsenud pereettevõttena. Klientidele info on seni olnud leitav Booking.com-is 2023 , Puhka Eestis ja Võru maakonna turismitrükistes.
Pähni külalistemaja peamised omadused:
• hubane külalistemaja – tehingu hinnas senine sisustus, võimalik jätkata majutus- ja toitlustustegevust;
• majutusvõimalused kuni 30-le inimesele, eriti sobilik sõpruskondade ja huvialagruppide koosviibimisteks, kokkusaamisteks, laagriteks jne;
• loodusrikkused, asupaiga maalilisus, vaikus ja energeetiline häädus (1996.a. ehituse eel tuntud loodustarkade vitsameeste soovitatud majarajamise koht);
• suurepärane asukoht – rahulik ja privaatne koht, kuid samas hea ligipääs Rõuge, Võru, Antsla, Valga ja Läti lähimate linnade (Ape, Aluksne) võimalustele;
• suurepärased tingimused ise mitmesuguste sündmuste korraldamiseks nii vabas õhus külalistemaja õuealal ja majas sees ning ka lähinaabruses paiknevatel RMK hallatavatel objektidel (kõlakojad, seminaride õppehoone, laagripaigad jne);
• tugev klientuuribaas – korduvkülastajateks on nii pered, sõpruskonnad, matkajad, asutused, spordiühendused ja huvialaseltsid, kes väärtustavad paiga ilu ja teenuseid;
•autokaravanide parkla elektrivõrguga korraga 4-le autole.

Ära lase mööda võimalust omandada see ainulaadne majutusasutus, mida külalised on maja külalisteraamatus korduvalt nimetanud hästi varjatud pärliks! Võta ühendust ja astu samm oma unistuste ärini.
Pähni Külalistemaja – koht, kuhu soovitakse tulla, jääda ja ikka jälle naasta. See on koht, kus on ilus ja hää elada ning ühildada kodu ettevõtlusega!
Lisaks Külalistemajale (üldpind 332,6 m2) on kinnistul veel järgmised hooned:
-abihoone (2 kuuri, 2 garaaži) üldpinnaga 101,8 m2
-Sternoberg OÜ Kapteni grillmaja-kiik (8 in) üldpinnaga 6,0 m2, Katusõkatja OÜ kasvuhoone (18,2m2, lehispuidust, 6 mm klaas) ning Pähni jõe kaldal ujumiskoha vahetus läheduses Ariel Plus OÜ tootetrio: munasaun, kümblustünn ja vutimuna WC.
Kinnistul on kokku 3 elektriliitumist peakaitsmetega: 63A külalistemaja poolel, 32A korteri poolel ja 32 A abihoonel. Seega omab kinnistu ideaalset elektrivarustust ka uue omaniku tootmisvaldkonna äri puhuks (nt õmblustööstus vmt). Kinnistu ulatuses on toimiv WIFI-võrk ja valvekaamera. Õuealale on rajatud välisvalgustusvõrk kuue punktiga.
Olemas hoone rekonstrueerimise projekt!
Täpsem info saadaval päringu alusel.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Peeter Nurm
Kinnisvaraekspert Staaring OÜ juhatuse liige, kutseline vanemmaakler, tase 6, Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 65570
Tallinn