ID 149672
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149672
Tube 2
Üldpind 55 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 1930
Korrus 3/3
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 78401:110:0810
Hind 575 €
Ruutmeetri hind 10.45 €
Tagatis 575 €
Ettemaks 575 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa

Lisaandmed

boiler, elekter, mööbel, internet, lukustatav trepikoda, külmkapp, dušš, televiisor, pesumasin, vesi, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, kinnine hoov, kõrged laed, uus elektrisüsteem, tsentraalne vesi, ühistransport, elektripliit

Lisainfo

Üürile anda kena valgusküllane täissisustatud katusekorter südalinnas. Korter asub väikeses 8-korteriga elamus, kus on oma kinnine hoov koos parkimisvõimalusega. Läheduses Vaikne park, Baltika moetänav ja Kalevi spordikeskus. Tagatud on hea transpordiühendus nii bussi, auto, kui ka rattaga. Nii maja, kui ka korter on täielikult renoveeritud. Tegemist on kõrgete lagedega hubase katusekorruse korteriga, mis on hästi liigendatud. Korteris on täissisustatud köök koos tehnikaga, kõik toad on möbleeritud. Üürile lisanduvad parkimine 35€/kuu (soovi korral) + kõrvalkulud. Korteri üürimisel 1 kuu üüri ettemaks, tagatisraha ühe kuu üüri ulatuses ja vahendustasu, millel lisandub käibemaks. Pakkuda ka teisi üürikortereid Veerennis.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn