ID 149662
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149662
Tube 4
Üldpind 74.7 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus sanitaarremont teostatud
Ehitusaasta 1975
Korrus 4/5
Hoone materjal kivi
Hind 65 000 €
Ruutmeetri hind 870.15 €

Asukoht

Harju maakond, Loksa linn

Lisaandmed

vann, boiler, elekter, mööbel, gaasipliit, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, turvauks, televiisor, pesumasin, vesi, eraldi wc, köögimööbel, eraldi toad, tsentraalne vesi, keskküte

Lisainfo

Müüa avar heas korras 4-toaline korter Loksa linnas.
Läbi maja planeeringuga korteris paiknevad köök, elutuba, kolm magamistuba, wc, vannituba ja esik. Magamistubade põrandatel laminaatparkett, elutoas puitparkett, puidust siseuksed.

Köögis olemas köögimööbel, külmik, gaasipliit ja gaasiahi, võimalik paigaldada elektripliit. Soe vesi elektriboilerist. Soovi korral müüakse korter koos mööbliga.

Korter asub viiekorruselise kortermaja neljandal korrusel. Maja otsaseinad on soojustatud. Maja paikneb Loksa linna keskel siserajoonis eemal aktiivse liiklusega tänavatest. Loksa bussijaam ja Coop Konsum jäävad 550 m ja Meie Toidukaubad 250 m kaugusele. Loksa gümnaasium, spordikeskus ja ujula ca 450 m kaugusele.

Kui vajad kolme eraldi magamistoaga elukohta, siis helista ja tule seda suurepärast korterit vaatama. Võib-olla saab just sellest sinu uus kodu!



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Ardo Lepp
maakleriteenuste juht,
kutseline vanemmaakler tase 6,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 44470
Tallinn