ID 149542
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149542
Tube 2
Üldpind 41.8 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2022
Korrus 3/5
Hoone materjal paneel
Katastritunnus: 78403:304:0013
Hind 720 €
Ruutmeetri hind 17.22 €
Tagatis 720 €
Ettemaks 720 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, rõdu, kaabel TV, elekter, lift, mööbel, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, turvakaamerad, eraldi toad, avatud köök, seinakapp, tsentraalne vesi, ühistransport, panipaik, keskküte, vesipõrandaküte

Lisainfo

Uus, kena ja hubane korter asub 2022.a. valminud korterelamu 3. korrusel ja on täielikult sisustatud. Tegemist on 5-kordse majaga, millel on B-energiaklass ning madalad kõrvalkulud.

Korteri sisustuse hulka kuulub kvaliteetne köögimööbel koos kogu tehnikaga - Electroluxi nõudepesumasin ja külmkapp koos sügavkülmikuga ning pliit ja ahi, laud ja 4 tooli. Toas on kenad valgustid, mugav lahtikäiv nurgadiivan, diivanilaud ja TV-kapp. Magamistoas on 2-inimesevoodi koos madratsiga ning mahukas seinakapp. Korteril on suured avarad aknad ja paigaldatud on kardinad ning rulood. Samuti on korteril suur rõdu kust avaneb kena vaade merele. Vannitoas on duss, pesumasin, kraanikauss koos valgustatud peegli ja kapiga. Esikus on ruumikas peegelliugustega kapp. Korterile on paigaldatud kaasaegne fonolukusüsteem. Korteri juurde kuulub panipaik maja 1. korrusel (2,7 m2) ja autokoht maja ees olevas parklas. Jalgratastele ja lastekärudele on eraldi hoiuruum.

2022.a. valminud kortermaja paikneb Lahekalda uues elamurajoonis, mis asub Maarjamäe paekaldal, Pirita tee ja Narva maantee vahelisel looduskaunil kõrgendikul.
Lahekalda on kujundatud terviklikuks elukeskkonnaks koos kergliiklusteede, laste mänguväljakute ja heade sportimisvõimalustega. Piirkonda on plaanitud ka lasteaed ja vabaajakeskus. Hetkel mõnesaja meetri kaugusel Narva mnt-l olev bussiühendus liigub tulevikus elukvartalile lähemale.

Lähedal asuvad Windecki park ja Maarjamäe spordikompleks. Pirita merepromenaadi mööda saab jalutada Eesti Näituste messikeskusesse ning ka Tallinna Lauluväljak ja Kadriorg ei jää kaugele. Mõne sammu kaugusel asuvad Maarjamäe loss, Eesti Ajaloomuuseum ja Filmimuuseum.

Korter antakse pikaajalisele üürile.

Lepingu sõlmimisel - esimese kuu üür ja tagatisraha 1 kuu üüri ulatuses ning vahendustasu, millele lisandub käibemaks,




****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn