ID 149467
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149467
Tube 2
Üldpind 31.1 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 2017
Korrus 1/2
Hoone materjal puumaja
Katastritunnus: 62514:170:0350
Hind 78 500 €
Ruutmeetri hind 2 524.12 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Mai

Lisaandmed

õhksoojuspump, boiler, elekter, internet, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, uus torustik, kinnine hoov, uus elektrisüsteem, tsentraalne vesi, ühistransport, ahiküte, elektri põrandaküte

Lisainfo

Müüa eriti armas, valgusküllane ja soe kesklinna kodu, 12 korteriga elamus.
Ostjateks sobivad inimesed, kes hindavad ahjusoojust, ning auskoha mugavust. Korterisse sissepääs trepikojast, mida kasutavad ainult kaks korterit!
Korteris on eraldi magamistuba, vaatega elamu taha ja elutuba,-köök koos. WC ja duširuum koos. Soe vesi boilerist.
PVC aknad, turvauks. Põrandatel korralik parkett, hind sisaldab köögimööblit koos integreeritud tehnikaga (elektripliit, praeahi, kubu, külmkapp sügavkülma osaga, nõudepesumasin).
Kogu korter on värskelt renoveeritud ja väga heas korras. Korter on vaba juba 1 oktoobrist, seega peale tehingut kohe võtmed kätte.
Enamus korteritele majas on pandud lisaküttekehaks õhksoojuspump, see võimalus on uuel pererahval omal paigaldada, luba tuleks vaid küsida KÜ juhatuselt üle.
Maja ümber on tasuta parkimisala, võimalus ka lillepeenar rajada, hea pesu kuivatada või lastel mängida. Ehitatud laste jaoks oma mängunurk/liivakast.
Asukoht on suurtest teedest veidi eemal, seega väga mürarikas siin pole. Hea juurdepääsuga. Lisaks asub lähikonnas Kaubamajaka kaubanduskeskus, LIDLi pood, mitu bensiinijaama, jne.
Toimiv ühistu, maja on korras, vahetatud on kortermaja katus, fassaad, vundament soojustatud, antud laenud on tänaseks tasutud. Koridorid uuendatud.
KÜ arved on suurusjärgus 130-150 EUR (sisaldab sh maja katuse uut laenu) + puude kulu 3-4 m3 aastas ning elekter ca 20-30 EUR kuus (vastavalt tarbimisele).
Korteri kasutuses mahukas kuurboks maja hoovis.
Tule vaatama ja küsi lisa!

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu