ID 149347
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149347
Tube 2
Üldpind 36.6 m2
Omandivorm korteriomand
Korrus 3/3
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 62510:127:3500
Hind 85 500 €
Ruutmeetri hind 2 336.07 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Kesklinn

Lisaandmed

kelder, elekter, mööbel, lukustatav trepikoda, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, turvakaamerad, uus torustik, kinnine hoov, tsentraalne vesi, ühistransport, keskküte

Lisainfo

Hea võimalus osta südalinna korter 2022. aastal täielikult renoveeritud kortermajas. Korter paikneb kolmandal korrusel ja on vaatega sisehoovile, pakkudes vaikust ja privaatsust eemal tänavamürast.

Kortermaja renoveerimise käigus soojustati kogu hoone, vahetati aknad, paigaldati kaasaegne sundventilatsioon, ning uuendati täielikult torustik ja küttesüsteem (sh. radiaatorid). Samuti renoveeriti keldrid, paigaldati turvalisust tagavad videokaamerad ja hoovialale tõkkepuu.

Korter koosneb kahest toast, eraldi köögist, esikust ning duširuum / WC-st. Korter on keskmises seisukorras, viimistlus vajaks värskendamist, suurem remont on tehtud umbes 20 aastat tagasi. Korteri juurde kuulub suur keldriboks väga korralikus keldris. Parkimine on mugavalt korraldatud maja taga asuvas parklas, kuhu pääseb läbi tõkkepuu.

Korter müüakse koos olemasoleva sisustusega. Suurepärane valik neile, kes hindavad mugavust ja elamist südalinna südames. Sobilik ost nii üüritulu teenimiseks, kui mugavaks elamiseks südalinnas.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Janno Peterson
maakleriteenuse juht, kutseline vanemmaakler tase 6
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu