ID 149182
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149182
Üldpind 245 m2
Krunt 2913 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus remonti vajav
Korrus 1/1
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 80802:001:0559
Hind 122 950 € +km
Ruutmeetri hind 501.84 €

Asukoht

Pärnu maakond, Tori vald, Jõesuu küla

Lisaandmed

õhksoojuspump, boiler, elekter, tööstusvool, dušš, sundventilatsioon, vesi, eraldi wc, köögimööbel, uus torustik, eraldi sissepääsud, uus elektrisüsteem, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, ahiküte

Lisainfo

Müüa Tori vallas, Jõesuu külas, looduslikult atrakiitvses kohas, Pärnu jõe kaldal, üks legendaarne hoone, mis on aastakümneid tegutsenud nii kohaliku kauplushoonena kui ka lemmik söögikohana ja samas ka täna tegev söögikohana.
Ümber hoone on asfalteeritud ala, mis võimaldab nii külastajatel mõnusalt parkida kui kui ka suurematel kaubaautodel kauba laadimiseks mugavalt manööverdada. Kinnistul on ka kõrvalhoone ca 32 m2 puukuur.
Kinnistult on ka otse pääs eriti uhkele ja kuulsale rippsillale üle Pärnu jõe.
Hoonel kus kogu tegevus toimunud ja toimub on ehitusalune pind 245 m², suletud netopind 266,3 m².
Külm vesi ja kanal - tsentraalne. Uus kanalitoru krundi piirini paigaldatud 2021 a.
Hoone ise on madalvundamendil olev silikaattellis ümbrisega, eterniitkatusega, korsten vajab renoveerimist (korstnapühkimise akt puudub) ja PVC aknad (kahekordsete klaasidega). Sooja annavad mitu õhksoojuspumpa ja väike kamin, viimase seadustamisega tegeleks uus omanik ise edasi.
Keldri ja esimese korruse vahelagi on tugevad betoonpaneelidest. Välismüürid on kaks pluss kaks rida silikaat tellist ja kahe rea vahel vahel šlakk soojustuseks.
Hoone katuslagi on paneelidest, mis toetuvad välisseintele ja pikki hoonet jooksvale kandvale vaheseinale.
Korralikud metalluksed. Elektriühendus 3 faasi, 63A.
Tegutsevas hoones on olemas kiire internetiühendus.
Samuti on olemas ka suitsu- ja temperatuurianduritega valvesüsteem.
Uus omanik peaks arvestama, et keldri põrand läheb suurvee ajal niiskeks ja kuna drenaaž on umbes, on keldrisse paigaldatud tasemepump.

Tule vaatama ja küsi lisa! Suurpärane võimalus alustada siin oma ettevõtlusega ja pakkuda erinevaid teenuseid nii kohalikele kui turistidele, kes väisamas nii Soomaa keskust, Soomaa matkarada või tulnud kanuu matkale siia kanti.

NB! Kinnistu müügihinnale lisandub käibemaks (22%), hind koos käibemaksuga 150 000 €.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu