ID 148902
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148902
Tube 5
Üldpind 144 m2
Krunt 1450 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus valmis
Ehitusaasta 2007
Korruseid 2
Hoone materjal puumaja
Katastritunnus: 15904:003:1321
Hind 329 500 €
Ruutmeetri hind 2 288.19 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Papsaare küla

Lisaandmed

signalisatsioon, rõdu, garderoob, elekter, kamin, mööbel, mööbli võimalus, internet, parkett, külmkapp, sindel, saun, turvauks, dušš, vesi, eraldi wc, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, kinnine hoov, eraldi sissepääsud, uus elektrisüsteem, seinakapp, tsentraalne vesi, aiaga piiratud, abihoone, ühistransport, metsa lähedal, maaküte, elektri põrandaküte, kombineeritud küte

Lisainfo

Müüa tõeliselt kaunis ja kodune kodu Pärnu linna servas Lõviküla elamurajooni alguses.
Selles kodus on kõike - on rohelust, aias nokitsemise võimalust, rahu linnakärast. Lähedal on kergliiklusteed, võimalus mängida golfi või ujuda Valgerannas. Väga hea bussiühendus kesklinnaga.
Suurepärase planeeringuga maja on väga valgusküllane, hind sisaldab maitsekat sisustust kvaliteetse mööbli näol.
Selle kodu esimesel korrusel on tuulekoda, koridor kahe mahuka seinakapiga, avatud elutuba köögi ja söögitoaosaga, kust on pääs avatavate klaasseintega verandale. Elutoas on kamin, mis loob hubasust jahedatel talveõhtutel.
Eraldi WC ja IVT ruum (maaküte + ventilatsioon). Puuküttega saun ja puhkeruum. Nii verandalt kui ka puhkeruumist on otse väljapääsud lääne ning lõuna suunas avanevale suurele terrassile.
Teisel korrusel on väike istumisnurk, panipaik, vannituba koos WC-ga ja kolm eraldi magamistuba. Kõige suuremas magamistoas on väike garderoob ja pääs rõdule. Kahte korrust
ühendab stiilne ja kena puidust trepp.
Elamu küljes on puukuur, kus hoida küttepuid ja aiatööriistu ning auto varjualune.
Maja tänavapoolne külg on piiratud segahekiga, eesaias on lipumast. Paigaldatud on valvesignalisatsioon, aga toimib ka naabrivalve. Valguskaabliga kiire interneti valmidus krundi piiril.
Aed on liigirohke ja hästi hooldatud ning valgustatud pimedamal ajal. Kinnistul on pergola ja triiphoone, milles kasvavad viinamarjad ja kus on ka mõnus istumisnurk. Triiphoone tagaküljel on veel väike kuur, kus saab hoiustada rattaid või aiamööblit.
Aias on abiks robotniiduk.
Privaatsuse aias toimetamisele annab kinnistu ümber olev puitaed ja elupuuhekk.

Kutsun Sind seda ilusat kodu vaatama. Selleks helista mulle ja lepime aja kokku.



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu