ID 148837
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148837
Tube 7
Üldpind 213.6 m2
Krunt 15506 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 1928
Korruseid 2
Hoone materjal palkmaja
Katastritunnus: 51801:002:0160
Hind 370 000 €
Ruutmeetri hind 1 732.21 €

Asukoht

Harju maakond, Saue vald, Lehetu küla

Lisaandmed

rõdu, kelder, vann, boiler, garderoob, tööstusvool, parkett, eterniit, dušš, kinnine hoov, tsentraalne vesi, kaev, abihoone, ahiküte

Lisainfo

Müüa 1928. aastal ehitatud kahe korruseline palkmaja Saue vallas Lehetu külas. Hoone esimesel korrusel paiknevad avar köök, sahver, söögituba, elutuba, trepihall wc-vannituba ja suur garderoob. Lisaks veel avar klaasitud veranda.
Maja teisel korrusel on 4 magamistuba, avar trepihall, WC ja rõdu.
Kogu elamu on väga maitsekalt renoveeritud. Kütmiseks on maja esimesel korrusel uus ahi ning köögi ja söögitoa vahel paiknev puupliit koos soemüüri ja lesoga. Teise korruse trepihallis on väike kamin ja magamistubadesse on paigaldatud elektriradiaatorid.
Elamul on uus eterniitkatus ning lehisvooder, mis on kaetud kruntvärviga ja mille uus omanik saab värvida vastavalt oma maitsele.
Kinnistul on tsentraalne vesi, pöördosmoosiga veepuhastusjaam, tööstusvool 3x25A ning lokaalne kanalisatsioon, kuid on olemas valmidus liitumiseks tsentraalse kanalisatsiooniga. Sooja vee tegemiseks on paigaldatud kolm elektriboilerit.
Lisaks elamule paiknevad kinnistul veel 2 pooleliolevat abihoonet, grillmaja, puukuur ja kasvuhoone. Kinnistu õueala (ca 5 300 m2) on piiratud aiaga.

Kinnistu paikneb Lehetu küla keskuse serval ning jääb Tallinna linnapiirist 45 km, Tallinna kesklinnast 55 km, Haapsalust 50 km ja Turba alevikust 5 km kaugusele. Turbas asuvad kauplus, lasteaed, põhikool, kultuurimaja, raamatukogu, perearstikeskus, Mootorispordi muuseum ja raudteejaam, kus toimub tihe rongiühendust Tallinnaga, rong sõidab Turbast Tallinnasse pisut üle ühe tunni.

Kui otsid endale privaatse kinnistuga elamist ja hindad stiilselt renoveeritud vana palkmaja, siis võib just see pakkumine olla sinule. Tule kindlasti vaatama ja veendu oma silmaga!

Helista või kirjuta ja lepime kokku sulle sobiva aja majaga tutvumiseks!



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Ardo Lepp
maakleriteenuste juht,
kutseline vanemmaakler tase 6,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 44470
Tallinn