ID 148132
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148132
Tube 2
Üldpind 53.7 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 1976
Korrus 2/5
Hoone materjal paneel
Katastritunnus: 50501:010:0810
Hind 53 500 €
Ruutmeetri hind 996.28 €

Asukoht

Rapla maakond, Märjamaa vald, Märjamaa alev

Lisaandmed

kelder, boiler, elekter, kamin, mööbel, mööbli võimalus, internet, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, uus elektrisüsteem, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, ahiküte, elektri põrandaküte

Lisainfo

Müüa Märjamaa vallas, Tehnika tänaval 3 kordse korrusmaja 2 korrusel heas seisukorras 2-toaline korter. Kortermaja asub keset rohelust ja kõik vajalik on vaid jalutuskäigu kaugusel, gümnaasium, lasteaiad, erinevad poed, spordikeskus, perearsti keskus, ujula, rahvamaja, kino jne. Hea ühendus Tallinna, Pärnu ja teiste linnadega.
Toimival KÜ laenu pole. 2023 a suvel, vahetati katust, trepikoda remonditud ja puhas. Naabrid sõbralikud ja kokkuhoidvad. KÜ luba paigaldada korterisse jahutusseade või õhksoojuspump. Vajadusel võimalus lähedusse aiamaa soetada.
Korter müüakse koos mööbliga. Mööbel on kasutatud aga näeb hea välja ja on kaasaegne. Elutoas ja magamistoas korralik laminaatparkett, köögis PVC kate. PVC aknad avarate aknalaudadega. Sisseehitatud köögimööbel, elektripliit, praeahi, kubu.
Seinad ka tapetseeritud või värvitud. Nii nagu enamus selle elamu korterites on ka müüdavas korteris kütteallikaks ahjuküte (stiilsed kamin-ahjud nii elutoas kui magamistoas), põrandaküttega avar WC ja duširuum on koos. Soe vesi boilerist. ( 100 l ). Uus elektrijuhtmestik.
Köök on läbikäidav, toad eraldi.
Korterit on renoveeritud ca 8a tagasi, kasutatud hea peremehelikult.
Korteri kommunaalkulud mõistlikud, 50€ kuus nii talvel kui ka suvel (lisandub tarbitav elekter, vesi ja talvel küttepuud, puude kulu vastavalt tarbimisele , ca 3 m3 talvel ).
Korteri juurde kuulub keldriboks, kus on hetkel olemas kahe talve jagu küttepuid ja mille uus omanik saab kauba peale.
Parkimine tasuta maja ees.
Tule vaatama ja osta oma uus kodu siia Märjamaale.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu