ID 147877
kinnisvaraekspert.ee/objektid/147877
Üldpind 320 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2020
Korrus 5/8
Katastritunnus: 78401:101:1646
Hind 3 200 € +km
Ruutmeetri hind 10.00 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, elekter, lift, mööbel, mööbli võimalus, internet, köök, koosolekuruum, külmkapp, dušš, sundventilatsioon, vesi, köögimööbel, turvakaamerad, avatud köök, ühistransport, maaküte

Lisainfo

Üürile anda kaasaegne ja sisustatud büroopinna osa kokku 320 m², mis paikneb kaasaegse ja energiasäästliku büroohoone 5. korrusel. Üürile antakse pool 640m² kontorist ja uuel üürnikul on võimalus valida millist poolt ta soovib kasutada. Üüripind on sisustatud kogu vajaliku mööbliga, mis võimaldab kohe tegevust alustada. Büroopinna sisearhitektuurne lahendus on koostanud arhitekt Britta Kodrese poolt. Pind on hele ja avar, kasutatud on naturaalseid materjale ning hallikaid põhitoone koos musta ja valgega ning lisatud looduslikku rohelust, mis loob hubase ja sooja töökeskkonna.
Pinna koosseisus on kena vastuvõtuala koos eritellimusel valmistatud tammespoon mööbliga, mitmed suuremad ja väiksemad mööbli ja tehnikaga sisustatud nõupidamiste-ja puhkeruumid koos koosoleku alaga ca 40 inimesele. Täissisustatud köök koos sisseehitatud köögimööbliga. Lisaks eraldi serveri ruum, mida on võimalus jagada ja 4 WC. Kõik töökohad on sisustatud kontorilaua, tooli ja kuvariga. Pind on suurte akendega ja valgusküllane, mille akendest avanevad kenad vaated linnale. Büroopinna juurde kuulub 6 parkimiskohta büroohoone parkimismajas, kliendiparkla on maja ees. Hoone all on ka rattaparkla koos pesuruumiga. Soodusüür esimesel poolaastal 10€/m2/kuus, edasi 13,84€/m2/kuus. Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.


ELLIPSI MAJA

Ellips Maja on 8 korruseline esinduslik, stiilne ja energiasäästlik büroohoone. Hoonel on maaküte, mis tagab soodsad kütte- ja jahutuskulud, mis omakorda kajastub madalates kõrvalkuludes. Hoonel on A energiaklass. Ruumidesse on integreeritud kütte- ja jahutussüsteem, mis tagab hea sisekliima.

PARKIMINE

Maja juurde kuulub kahe korrusega parkimismaja, lisaks on parkimiskohad väliparklas. Hoones on elektriautode laadimispunkt ning jalgrattaparkla koos duširuumiga.

PIIRKOND

Kõrvalmajas on lõunasöögikoht, läheduses on ka teisi söögikohti (Veerenni Tervisekeskuses, Avalas, Baltika Kvartalis), ca 5 minutilise autosõidu kaugusel on Ülemiste Keskus ja Kristiine Keskus.

Ringi Kvartal paikneb Kesklinna servas Veerenni asumis, kuhu on mugav ligipääs erinevatest linnaosadest. Lühikese jalutuskäigu kaugusel on bussi- ja ronigpeatused, ärikvartalis on soodsad parkimisvõimalused.

Lähikonnas on hulk ärihooneid, Veerenni Tervisekeskus, Pharma Plaza, Baltika Kvartal ning uus Veerenni atraktiivne elamukvartal.

Lisainfo saamiseks võtke julgelt ühendust ja tulge ruumidega tutvuma!




****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn