ID 147847
kinnisvaraekspert.ee/objektid/147847
Üldpind 114 m2
Omandivorm korteriomand
Ehitusaasta 1936
Korrus 1/3
Hoone materjal blokk
Katastritunnus: 74101:001:0014
Hind 75 000 €
Ruutmeetri hind 657.89 €

Asukoht

Pärnu maakond, Tori vald, Sindi linn

Lisaandmed

boiler, dušš, ahiküte

Lisainfo

Suurepärane võimalus omandada ajaloolise hoone esimesel korrusel asuv äripind, kus seni on edukalt alates 2018. aastast rendilepingu alusel tegutsenud kohvik. See ruum sobib suurepäraselt ettevõtjale, kes soovib äri alustada või oma olemasolevat tegevust laiendada.

Asukoha ja ajaloolise hoone ainulaadsus muudavad selle ruumi tõeliselt eriliseks. Lisaks heale asukohale on uuel omanikul võimalus kohandada interjööri vastavalt oma soovidele ja ärimudelile.

Olenemata sellest, kas soovite jätkata edukat kohvikutraditsiooni või kasutada äripinda mõne muu tegevuse jaoks, on see ideaalne koht, kus oma unistused reaalsuseks muuta.

Tuleb märkida, et müügihinna sees ei ole piltidel nähtavad esemed ja mööbel, kuid uus omanik saab nende asemele paigutada oma vajadustele vastavad mööbliesemed.

Tegemist on kahekordse hoonega, millele lisanduvad korterid mansardkorrusel. Maja on ehitatud silikaattellistest ning katus on kaetud savikivist katusekividega. Hoone välisilmes on näha funktsionalismile omaseid jooni, äri- ja eluhoone projekti autor on arhitekt Ilmar Laasi. Omaaegsele Sindi Tarvitajate Ühisuse äri- ja eluhoone projektile anti ehitusluba novembris 1935.a.

See on tõeliselt eriline võimalus, mis pakub potentsiaalsetele ostjatele unikaalset võimalust osta ajaloolises hoones asuv äripind, mis on ennast juba tõestanud, et neis ruumides on võimalik pidada edukat äri. Ära jäta seda võimalust kasutamata ja võta minuga ühendust, et rohkem teada saada!









****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Mai Arjakas
kutseline maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu