ID 143831
kinnisvaraekspert.ee/objektid/143831
Ruume 1
Üldpind 160 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2018
Korrus 2/2
Hoone materjal paneel
Hind 1 920 € +km
Ruutmeetri hind 12.00 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa

Lisaandmed

õhksoojuspump, signalisatsioon, konditsioneer, internet, köök, koosolekuruum, külmkapp, dušš, eraldi wc, köögimööbel, avatud köök, tsentraalne vesi, ühistransport, kombineeritud küte

Lisainfo

Üürile anda Kadaka tee 4 ärihoones Kristiines büroopind hoone II korrusel.

Pindala kokku 160 m2. Üüripind koosneb 100m2 suurusest tööruumist, proportsonaalselt on üürnike vahel jagatud üldkasutatavad ruumid - mõbleeritud kööginurk, eri suuruses nõupidamisteruumid ja tualetid+ dušhiruum.

Kadaka tee 4 ärihoone puhul on tegemist energiatõhuse majaga ja kasutatud on parimaid isolatsioonimaterjale, hoonel on soojustagastusega sundventilatsioon ja õhksoojuspumbad mis tagavad madalad kõrvalkulud.

Hoone fassadile on võimalus paigaldada valgusreklaam mis on hea väljund silma paista kuna Kadaka tee liikluskoormus on suur.
Pind sobib nii büroo kui näidisteruumiks (showroomiks)

Parkimiskorraldus : Klientidele parkimiskellaga hoone ees, omatöötajate parkla asub hoone taga. Ühistranspordiühendused on väga head.

Ruumide üürile võtmine on vahendustasuta.

Üürihinnale lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pinna vaatamise osas või lisaküsimuste korral võtke palun ühendust!

NB! Meil on pakkuda samal korrusel ka teine avatud büroopind 142 m2 üürihinnaga 1704€ + km (12€m2). Kui ruumivajadus on suurem siis on võimalus pindu liita.



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Argo Võrk
maakler, äripinnad,
lepinguline partner.
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 98260.
Tallinn