ID 140502
kinnisvaraekspert.ee/objektid/140502
Tube 2
Üldpind 36.5 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus valmis
Ehitusaasta 2006
Korrus 2/3
Hoone materjal monoliit
Katastritunnus: 78406:609:0015
Hind 145 000 €
Ruutmeetri hind 3 972.60 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa

Lisaandmed

rõdu, vann, elekter, mööbel, garaaž, lukustatav trepikoda, külmkapp, televiisor, pesumasin, vesi, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, metsa lähedal, keskküte, elektri põrandaküte

Lisainfo

Müüa renoveeritud kena ja hubane korter kõrgelt hinnatud Merirahu elamurajoonis . Korter asub 3-kordse hoone 2. korrusel ja on suure rõduga.

Korter koosneb avatud köök-elutoast ja magamistoast ning avarast vannitoast. Elutoast kui ka magamistoast pääs avarale 8m2 suurusele rõdule, millest osa on klaasitud. Valgusküllane korter, mille aknad ja rõdu avaneb itta. Köögis kvaliteetne köögimööbel koos tehnikaga (nõudepesumasin, külmkapp, pliit ja ahi), laud ja 4 tooli. Magamistoas on 2-inimese voodi ja seinakapp. Vannitoas on vann, pesumasin, kraanikauss koos valgustatud peegli ja kapiga. Korteri juurde kuulub auto parkimiskoht hoone aluses garaazis. Võimalus osta korter koos kogu sisustusega, hind kokkuleppel. Olemas hindamisakt .

2006.a. valminud kortermaja paikneb kaunis Merirahu elamupiirkonnas ja on aiaga piiritletud. Maja ees on laste mänguväljak. Maja kõrval paikneb kena männimets kust mööda metsarada kõndides on kõigest 100m mereni. Kõrval paineb Eesti Vabaõhumuuseum ja piirkonnas hea kergliikusteede võrgustik, üle tee terviserajad (2km pikkune valgustatud rada).

Ligidal (Vabaõhumuuseumi teel) on bussipeatus, kust hea ühistranspordiühendus kesklinnaga (buss 21, 21B). Autoga on linna ca 10 minutiga.

Vahetus läheduses asuvad Vabaõhumuuseum, Rocca al Mare kaubanduskeskus, Rocca al Mare kool, mitmed lasteaiad.

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn