ID 130051
kinnisvaraekspert.ee/objektid/130051
Tube 7
Üldpind 449.8 m2
Krunt 2516 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus valmis
Ehitusaasta 2009
Korruseid 2
Hoone materjal kivi
Hind 1 500 000 €
Ruutmeetri hind 3 334.82 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Haabersti linnaosa

Lisaandmed

kivikatus, maaküte, vesipõrandaküte

Lisainfo

Müüa avar, suure krundiga eramu turvalises Tiskre asumis Pällo teel. Tänavale sissepääs puldiga avatavast väravast, soliidsed ja meeldivad naabrid. Rand jalutuskäigu kaugusel, jooksu- ja jalgrattarajad ning rulluisutamisteed algavad maja juurest.

Eramu asub vaiksel, valgustatud ja asfalteeritud tänaval. Krunt on haljastatud, elupuuhekid lisavad privaatsust ja eraldavad naabritest. Aias kaunid lillepeenrad, põõsad ja hooldatud muru. Kiviparketiga on kaetud maja ja garaaži esine ala, ning maja taga asuv terrass. Õhtupäike soojendab terrassi ja siseõue.

Elamu on 2-korruseline

Esimesel korrusel on avar esik koos sisseehitatud garderoobiga, köök koos söögitoaga ( 36,9m2), kaminaga elutuba ( 72,9m2) kabinet ( 19,9 m2), wc ja tehnosõlm maakütte seadmetega, lisaks võimalus kütta ka alternatiivselt briketi ja puudega ( katel olemas), garaaž (58,8 m2).

Teisel korrusel ruum vene piljardi mängimise jaoks ( 59,6 m2) , 3 magamistuba, wc koos dushiga, wc koos vanniga, magamistuba suure garderoobiga ning eraldi vannitoa ja wc-ga, väike ruum sportimisvõimalustega.

Elamu valmis 2006.a. on ehitatud fibo blokist, kaetud dolomiidiga, soojustatud 100mm penoplastiga ja on maaküttel, Maaküte, pakettaknad ning korralik välisseinte soojustus garanteerib mõistlikud küttekulud aastaringselt. Katus kaetud katusekividega. Vesi Tiskre puurkaevust, kanalisatsioon septik, elekter 50A, 235V.

Krundil eraldiseisev saunamaja: kaminaga eesruum, pesemisruum vanni, dushi ning puudega köetava saunaruumiga.
Siseviimistluses kasutatud naturaalseid ja kvaliteetseid materjale: tubade põrandal kvaliteetne õlitatud punasest puust parkett, pesuruumide ja wc põrandad ja seinad kaetud kahhelkividega.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Imbi Helm
maakler, äripinnad,
lepinguline partner,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 25702
Tallinn