ID 149752
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149752
Tube 5
Üldpind 187.1 m2
Krunt 743 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus remonti vajav
Ehitusaasta 1979
Korruseid 2
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 62508:028:1330
Hind 115 000 €
Ruutmeetri hind 614.64 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Raeküla

Lisaandmed

õhksoojuspump, kelder, elekter, kamin, garaaž, tööstusvool, rullmaterjal, saun, vesi, naabrivalve, tsentraalne vesi, kaev, sissepääs tänavalt, tahke kütus, kombineeritud küte

Lisainfo

Raeküla merelähedases Lehola tänavas on tulnud müüki paarismaja üks osa.
Kummalgi majaosal on oma kinnistu ja teineteisest sõltumatu sissepääs.
Majaosad on identsed ja moodustavad terviku. Tänapäeva võtmes on kogu hoonel ideaalsed eelduseks moodsaks funkmajaks.

Maja suletud netopind on 187,1 m2, millest eluruumid ligikaudu 110m2. Garaaz, kelder, elu- ja sanitaaruumid paiknevad kolmel eritasandil. Kõiki ruume seob tervikuks avar trepihall, milline jätab mulje veelgi suuremast elamisest.

Maja planeeringu tugevuseks on tubade asetus hoone kõigile suundadele. Köök paikneb vaatega maja sissepääsu ja varahommikuse päikesetõusu poole. Tubade 3+2 asetus annab võimaluse elada pere erinevatel põlvkondadel või luua toimiv kodukontor. Esimeselt korruselt pääs terrassile ja sealt aeda. Teise korruse trepihalli pikendab avar rõdu.

Hoone olemasolevateks küttesüsteemideks on puupliit köögis, kamin sauna eesruumis ja lokaalne tahkeküttel katel keldris. Toetavaks küttelahenduseks on elutoas paiknev õhksoojuspump. Veel käesoleva aasta alguses oli keskküttesüsteem töös. Seisukorraga saab kohapeal tutvuda.

Maja seinad on laotud ülesse nn. Harju seinana. Vahelaed betoonpaneelidel.
Majale on paigaldatud plastikaknad. Fasaad on kaetud nii krohvi kui laudisega. Soojustusena penoplast ja kivivill.
Katusekatteks rullmaterjal. Olemas nii vihmaveetorud kui rennid. Ruumid vajavad uut viimistlust. Mingeid läbijookse esmase vaatluse põhjal ei täheldanud.

Maja juurde kuulub linnakrundi mõistes keskmisest suurem maatükk. Pääs kinnistule nii Lehola kui ka Hiie tänava poolt. Kinnistu piiril paikneb kasutuskõlblik kasvumaja. Boonusena aiapidajale on olemas salvkaev. Olemas kehtiv võrguleping. Peakaitsme võimsus 3*25 A.

Kinnistu on hooldatud. Olemas viljapuud ja marjapõõsad.
Oluline on seegi, et maja ette mahub parkima 2-3 autot.

Elumaja kanded ehitisregistris on kehtivad ja õiged. Kergehituslik puukuur pole registrisse kantud. Huvi korral võimalik tutvuda hoone plaanidega.











****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***