ID 149422
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149422
Üldpind 218 m2
Krunt 556 m2
Omandivorm korteriomand
Korruseid 3
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 62510:102:0630
Hind 179 000 €
Ruutmeetri hind 821.10 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Kesklinn

Lisaandmed

elekter, tööstusvool, dušš, vesi, eraldi sissepääsud, tsentraalne vesi, sissepääs tänavalt, keskküte

Lisainfo

Müüa Pärnu südalinna sõlmpunktis asuvas historistlikus tellistest hoone soklikorrusel paiknev äripind (korteriomand / mitteeluruum), kus ruumide siselahendusele annavad omapära renoveeritud algupärased detailid. Äripinnal (218 m²) on eraldi sissepääs Malmö ja Ringi tn nurgast ning ta koosneb ühest suuremast äriruumist (56 m² + 25 m²) ning väiksematest ruumidest, lisaks abiruumid (WC-d, panipaigad). Ruumid on kaugküttel, olemas piisav elektrivõimsus ning vee- ja kanalisatsiooniga varustatus. Ventilatsioon vajab väljaehitamist. Müügireklaamile lisatud plaanil ei kajastu mõned viimati tehtud ruumiplaneeringu muutused.

Äripind on hetkel kasutuses (välja üüritud kehtiva üürilepinguga) tegutseva kultuuribaarina. Juhul, kui soovite täiendavat infot äripinna või sõlmitud üürilepingu kohta, siis palun võtke ühendust. Üürilepingu detailandmetega tutvumine eeldab konfidentsiaalsuskokkulepet. Äripinnaga tutvumiseks on vajalik 2-3 päevane etteteatamine.

Müügihind ei sisalda ega sellele ei lisandu käibemaksu.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Janno Peterson
maakleriteenuse juht, kutseline vanemmaakler tase 6
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu