ID 149377
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149377
Tube 3
Üldpind 70.9 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 2007
Korrus 2/3
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 73001:001:0456
Hind 125 000 €
Ruutmeetri hind 1 763.05 €

Asukoht

Pärnu maakond, Tori vald, Sauga alevik

Lisaandmed

rõdu, boiler, garderoob, elekter, internet, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, saun, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, uus elektrisüsteem, seinakapp, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, keskküte, elektri põrandaküte

Lisainfo

Müüa Hirvepargi elamurajoonis Saugas, avar ja eriti päikeseküllane 2.korrusel asuv 3-toaline saunaga korter, mis on värskelt saanud uuema ilme nii uue üle korteri laiuva laminaatparketi näol, kui kogu värskenduse saanud ka seinte ja lagede värvimisel.
Korteris on avatud köök-elutuba (21,8m²) kahte suunda vaatega akendest ning pääsuga väga suurele rõdule, ( 7,7 m2 ) kus on hea hommikukohvi nautida või oma maitsetaimi kasvatada kastikestes.
Kaks eraldi magamistuba, (13,6m² ja 10,9m² ).
Lisaks on korteris saun (2,7m²), mis on panipaiga arvelt ehitaud ja ka ehitisregistris seadustatud. WC ja dushiruum koos. Soe vesi tsentraalne.
Veel on suur walk-in garderoob (3,6m²) kuhu mahub küll kõik vajalik ära.
Hind sisaldab korteris olevat sisseehitatud köögimööblit tehnikaga, mis on küll kasutatud, toimiv kuid garantiita, va praeahi, mis on peaaegu uus, samuti kõiki armatuure ja valgusteid, mis korteris näha on.
Kommunaalteenused mõistlikud, neist aga juba siis kui tulete korterit üle vaatama.
Kui ise siin elada pole soov, saab ka korteri anda üürimiseks. Hinnatud elurajoonis on päris head üürihinnad.
Korteri kasutada on 1 auto parkimiskoht maja ees.
Korter asub Hirvepargi elamurajoonis, mis pakub turvalist ja meeldivat elukeskkonda. Lastele on ehitatud mänguväljak. Tagatud on hea bussiühendus linnaga ning olemas on ka kergliiklusteed. Läheduses asuvad Sauga Konsum, lasteaed, noortekeskus ja vallamaja.

PS! SAUN ON EHITISREGISTRIS SEADUSTATUD – üldpinnale lisandus 2.7 m² - elamispind 68,2 m² - KRT KOKKU 70,9 m² + rõdu 7,7 m²

Helista ja tule vaatama, juba ootangi Sinu kõne!




****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu