ID 149047
kinnisvaraekspert.ee/objektid/149047
Tube 3
Üldpind 57.4 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus valmis
Ehitusaasta 1978
Korrus 2/2
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 73001:001:0860
Hind 95 000 €
Ruutmeetri hind 1 655.05 €

Asukoht

Pärnu maakond, Tori vald, Sauga alevik

Lisaandmed

õhksoojuspump, kelder, vann, boiler, garderoob, elekter, kamin, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, pesumasin, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, uus elektrisüsteem, seinakapp, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, elektri põrandaküte

Lisainfo

UUS HIND!
Kõik kõik on uus septembrikuus!
Kiirustage kõik, kes Te olete otsinud kena 3-toalist Pärnu linnas.
Hinnasula 110 000 € nüüd 95 000 € !
Lapesõbralikus elukeskkonnas kohe Pärnu linna külje alla, Sauga alevikus on müüa valgusküllane 3-toaline renoveeritud korter, 2 korrusel ja muidugi läbi maja planeeringuga, mis annab eriti mõnusa loomuliku valguse kogu päevaks nii, et tulesid ei peagi põlema panema valgel ajal. Päikesevagust jagub igasse tuppa, eri aegadel.
Esikusse sisenedes vasakule jääb ühine vannituba/WC, magamistoad jäävad üks ühele ja teine teisele poole vannituba. Esikust otse liikudes jääb elutuba koos avatud köögiga.
Elutoa aknad on elamu ette mänguväljaku poole, magamistubade aknad roheluse poole! Korteri hinnas sisaldub esikus olev eritellimus garderoobikapp (kehtiva garantiiga), stiilsed köögikapid ARENS mööblilt (kehtiva garantiiga), külmkapp, nõudepesumasin, induktsioonpliit, praeahi ning pesumasin-kuivati (samuti kõik kehtiva garantiiga), köögi laud ja 6 tooli, nurgadiivan, tv-kapp.
Köögis, elutoas, esikus ja vannitoas on vahetatud ka elektrijuhtmestik. Põhiliseks kütteallikaks õhksoojuspump (mis on seadustatud), millega on kuumadel suvekuudel võimalik korterit ka jahutada! Juurde võimalik kütta kaminaga. Korterelamus olemas Telia valguskaabel.
2024/2025 vahetatakse elamus välja kogu torustik: vesi/ kanalisatsioon ning ka küttetorustik. Kogu elamu läheb üle keskküttele ja uus küttesüsteem peaks tagama väga mõistlikud küttekulud. Antud korteril on mõlemad püstakud juba vahetatud ning sinna enam lõhkumistöid tegema ei tulda.
Soe vesi vannitoas 80 l boilerist ning köögis 10 l Bosch boiler.
Majas väga palju lapsi ning noor ja aktiivne juhatus tegeleb maja korrashoiuga. Korter ise väga vaikne. Kommunaalarve juunis oli 123 €, sellest viie inimese kasutatud vesi vaid 32 €.
Korterelamu ümbruses on väga palju rohelust ning praegused korteriomanikud on loonud väga mõnusa grillnurga koos terrassi ja aiamajakesega. Lastele jääb aiamaale batuut ning kiiged. Aiamaal kandvad tikripõõsad ning lillepeenrad. Maja eest paistab Jänesselja lasteaed ning Coop ja Noortekeskus mõnesaja meetri kaugusel. Korteri juurde kuulub suur keldriboks ca 15 m².
Pärnu kesklinn ca 7-10 min autosõidu kaugusel, Rannastaadion max 15 min autosõidu kaugusel.
Tori vald on lastega peredele ideaalne elupaik, kuna vald pakub paljusid soodustusi!
Tule vaatama ja küsi lisa!


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu