ID 148497
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148497
Tube 4
Üldpind 102.9 m2
Krunt 4901 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus renoveeritud
Ehitusaasta 1923
Korruseid 1
Hoone materjal palkmaja
Katastritunnus: 82601:002:0028
Hind 158 000 €
Ruutmeetri hind 1 535.47 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Tõhela küla

Lisaandmed

kelder, boiler, elekter, kamin, mööbli võimalus, tööstusvool, eterniit, dušš, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, avatud köök, kinnine hoov, uus elektrisüsteem, lokaalne vesi, puurkaev, kaev, abihoone, metsa lähedal, ahiküte

Lisainfo

Kellegi vana on kellegi uus! Nüüd müügis Oti kinnistu Tõhelas UUE HINNAGA! ( 10 000 € odavam )
Oled ammu otsinud omale tõeliselt ehedat maakodu?!
Mul on Sulle midagi ägedat. Asub see maakodu Tõhela külas, vaid 12 km Tõstamaalt ja mõni kilomeeter Tõhela järvest. See on Oti Talu.
Kinnistu on just nii väike, et mururobot päästab Su suvisest niitmisest, sest kinnistu suurus on vaid 4901 m2. Kinnistu on nii eraldatud paigas, et võid oma koduõuel piisavalt privaatselt ja vabalt tunda, sest võõrad silmad Sind kuskilt ei piilu. Lisaks puu otsa ehitatud onnile, on kinnistul mõni marjapõõsas, pirni- ja õunapuu, lillepeenrad, oma kasvuhoone ja ei puudu siit ka isiklik maasika peenar.
Hubaseks elamiseks, kas aastaringselt või suvekoduna kasutades, oleks Sulle renoveerimisjärgus olev tõeliselt uhke rehielamu. Elamu vasakus tiivas, kus on maakivist seinad on veel arenguruumi Sinu uutele ideedele. Stiilne maakivist kelder, mis on toimiv ja sobilik koht talvevarude hoidmiseks asub kohe keset kinnistut. Silmailu ja suvist kasutust annab stiilipuhas kahe kambriline ait-vankrikuur. See hoone on lausa nii hästi säilinud, et uksepiidalt on näha kirjeid, kuidas kunagi Oti talus põllusaadusi rehkendati. Lisaks on kinnistul puukuur, kuhu mõne aasta talvepuud peaks ära mahtuma, suveköök ja rehielamu ees eputav maakivist rakisega salvkaev, kust ka elektrita ajal saab vett võtta kinnistul olevate taimede kastmiseks.
2008-2013. alustati rehielamus renoveerimisega, siis ehitati suurde rehetuppa uus ahi-puupliit, soojustati kõik eluruumides olevad põrandad, kus praegu on kaunid täispuitlaudisega põrandad. Seintelt on vana krohv maha võetud, puhastatud ning taastatud palgid pakuvad tõelist silmailu.
Köök-elutoas on tänaseks sootuks teine ilme ja muinasjutulise hõngu annab uhke parrepealdis, kus hea pikutamas käia, spetsiaalselt sellesse kööki valmistatud talu laud, koos pinkide ja 2 suursuguse talutooliga.
Samal aastal jõuti ka aida ning kuuride katused vahetada. Tänaseks on toodud majja sisse puurkaevust vesi ja olemas on WC. Nüüd ongi rehielamu paremas tiivas 3 eraldi magamistuba, avar WC-vannituba (dušinurgaga ), köök-elutuba, väike tuulekoda ja avar esikuosa. Esikuosas on kelder, kuhu on mugavasti külma eest paigaldatud puurkaevu hüdrofor, automaatne rauaeraldusfilter ja soojaveeboiler.
Rehielamul on uued puitpakettaknad (tootja Viking)..
2018 a. aprillis oli kanalisatsiooni uuendamine - Lingalaid OÜ poolt toodetud septik+imbväljak.
Et ikka maal elada oleks mõnus, on alates 2022 a. juuli tolmuvaba tee peateest kuni Oti kinnistuni. Suure töö tulemusena sai ka rehepoolses osas taastatud hoovipoolsed kaared ja maakivist seinad.
Kuna varasemalt olid elektriliinid väga halvas seisus, siis elektri firma vedas uue maaaaluse kaabli alajaamast kuni Otini kinnistuni, nüüd ei sega elektriliinid põllumehi ega ka vaadet. Kinnistul on elektri ühendus 3 x 16 A

Hea bussiühendus Pärnuga, kuhu on ca 35 km, lähim kauplus, lasteaed, kool on Tõstamaal ca 12 km. Tõhelas on väga ägedad kogukondlased ja tegus küla selts, kes tegid koos korda vana Meierei, kus on saun ja jõusaal kogukonna rahvale. Läheduses on supluskohtadeks nii Alu, Tõhela kui Ermistu järv. Vabaaeg saab veeta muidugi lähedal asuvates rabades ning metsades Uhkustada võib ka korda tehtud puisniitudega mida korrastab kohalik külaselts.

Kinnistu sobib kas alaliselt või suvekoduna elamiseks. Tule vaata ise üle ja küsi lisa. Sinu muinasjutt võib siin alata, tule veendu ise!



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu