ID 148227
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148227
Tube 5
Üldpind 107 m2
Krunt 10174 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus remonti vajav
Ehitusaasta 1928
Korruseid 1
Hoone materjal puumaja
Katastritunnus: 27601:003:0136
Hind 50 500 €
Ruutmeetri hind 471.96 €

Asukoht

Pärnu maakond, Põhja-Pärnumaa vald, Kergu küla

Lisaandmed

kelder, elekter, eterniit, vesi, naabrivalve, eraldi toad, kinnine hoov, kõrged laed, seinakapp, pööning, aiaga piiratud, puurkaev, kaev, abihoone, ühistransport, metsa lähedal, ahiküte

Lisainfo

Müüa Kergu külas teise korruse väljaehitamise võimalusega palkmaja. Elamu on küll ehitatud 1928 aastal, kuid on siiani elatavas seisukorras. Katusekatteks eterniit, mis kohest väljavahetamist ei vaja, küll aga vajaksid korsten ja ahjud ülevaatamist, sest praegused omanikud on vaid suviti elamut kasutanud ja seega puudus vajadus kütmiseks.
Elamus on tuulekoda ehk esik, avar ja läbikäidav taluköök, mille ümber 5 tuba ja millest 3 on kasutatakse eluruumidena ja ühes ruumis on sahver koos maa-aluse keldriga ja teine ruum on kasutusel panipaigana, WC (kuivkäimla) asub õues elamu läheduses. Puurkaevu vesi oma kinnistult, mis vajab ka vajadusel elamusse toomist. Köögis puupliit soojamüüriga, elutoas ahi. Elamul vanemad puitaknad.
Elamu vajab soojustamist ja voodrivahetust. Peakaitse 20 A ja 3 faasi, liitumispunkti faas ja pinge: 3 x 380 V.
Juurdepääs kinnistule hea. Kinnistul on palju viljakandvaid viljapuid ja marjapõõsaid. Naabrid lähedal ja sõbralikud.
Kergu küla asub Põhja-Pärnumaa vallas. Enne Eesti omavalitsuste haldusreformi 2017. aastal kuulus küla Vändra valda. 2009. aastani kuulus küla Kaisma valda.
Külas asub pooleldi tänaseks renoveeritud Kergu Sinaiida kirik, mis on Eesti Apostlik Õigeusu kirik. Kergus on olemas kõik eluks vajalik. Coop kauplus asub paarisaja meetri kaugusel. Kergu lasteaed/kool, rahvamaja, raamatukogu. Kaisma suurjärv ning matkarada vaid 10 minutilise autosõidu kaugusel. Järvakandi 13 km, Vändra 20km, Pärnu-Jaagupi 19 km, Pärnu 5 0 km ja Tallinna 90 km.
Tule vaatama ja osta kaunis koht kas suvekoduks või alaliseks elamiseks.



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu