ID 148217
kinnisvaraekspert.ee/objektid/148217
Tube 3
Üldpind 66.6 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus valmis
Ehitusaasta 1983
Korrus 1/3
Hoone materjal paneel
Katastritunnus: 80803:001:1037
Hind 65 500 €
Ruutmeetri hind 983.48 €

Asukoht

Pärnu maakond, Tori vald, Tori alevik

Lisaandmed

rõdu, kelder, boiler, elekter, mööbel, lukustatav trepikoda, parkett, turvauks, dušš, vesi, köögimööbel, naabrivalve, eraldi toad, uus torustik, uus elektrisüsteem, seinakapp, tsentraalne vesi, ühistransport, metsa lähedal, keskküte

Lisainfo

Müüa kaunis Tori alevikus renoveeritud ja heas korras 3-toaline keskküttega korter. Majas kokku 18 korterit, toimiv ühistu. Soojustatud otsaseinad, trepikodade sissepääsud (uued uksed),osaliselt ka torustik, elamul on väike laenukohustus veel mõni aasta, plaan on tulevikus laenu juurde võtta, et maja välisfassaadile uuem mulje anda ja soojustada.
Korteril 2 rõdu, üks pääsuga köögist ja teine maja taga asuv rõdu on pääsuga magamistoast.
Köetav pind 66.5 m2.
Korteris on kunagi olnud 2 panipaika, täna neid enam pole, selle arvelt on kööki suurendatud. Kelder. WC ja duširuum eraldi. Soe vesi boilerist.
Rõduga magaistoas on sisseehitatud lükandustega garderoobkapp. Elamus on renoveeritud küttesüsteem, köögis uuem radiaator, tubades vanemad, korralikud ja värvitud. Toad eraldi. Põrandatel korralik laminaatparkett, uus elektrijuhtmestik, Hind sisaldab köögimööblit koos kubu, elektripliidi ja praeahjuga. Samuti sisaldab hind ka korteris olevat osalist mööblit, mida vaatama tulles saab üle vaadata. Korter on soe, valgusküllane ja avar. KÜ loal on paigaldatud korterisse õhksoojuspump, millega hea suvekuumusega jahutada või vajadusel korterisse lisa sooja anda.
Soovikorral võimalus saada korralik kasvuhoone ja on aiamaa kasutamise võimaus.
Kortermaja ümbrus korrastatud, akendest ja mõlemalt rõdult ilusad vaated loodusele.
Läheduses Tori põhikool, staadion, Pärnu jõgi, bussijaam, lasteaed, kergliiklusteed, restoran Zool, suur Coop toidupood, Tori kirik ja palju muud toredat.
Siin on tore ja turvaline elada omal ja kasvatada lapsi.
Tule ja osta korter ära! Hindamisakti pole aga erinevad hindajad on öelnud, et eksperthinnang tuleb samale hinnale, mis on korteri hind. Nii, et aus kaup!


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu