ID 147817
kinnisvaraekspert.ee/objektid/147817
Ruume 2
Üldpind 46.5 m2
Valmidus valmis
Ehitusaasta 2021
Korrus 2/18
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 78407:703:0064
Hind 530 € +km
Ruutmeetri hind 11.40 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Kristiine linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, lift, mööbli võimalus, internet, köök, koosolekuruum, turvakaamerad, avatud köök, tsentraalne vesi, ühistransport

Lisainfo

Üürida väga heas korras 46,5 m2 büroopind "Parim betoonehitis 2022" auhinnaga pärjatud Järve Tornides.

Büroopinnal on 2 tuba, avatud kööginurk ja tualett. Ruumi plaan on lisatud galeriis.

Kõrged aknad, reklaamivõimalus hoone fassaadile.

Büroopind vabaneb uue üürniku leidmisel.

Piltidel nähtav mööbel sealhulgas köögimööbel kuulub tänasele üürnikule. Soovi korral jääb sisse köögimööbel, väike klaasuksega külmik ja vannitoapeegel. Hinnas lepitakse kokku praeguse üürnikuga.

Büroopinna kõrvalkulud on suvel ca 70€ ja talvel 170€.

Äripindade parkimine on korraldatud hoone väliparklates. Parkimine on tänaval tasuta, tõkkepuu taga tasuline 55€/koht + km/kuu. Soovi korral saab antud äripinna juurde üürida 1 parkimiskoha tõkkepuu taga.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda tagatisraha kahe kuu üüri ulatuses.

Järve tornide äripindadega korterelamute kompleksi kuuluvad kaks tornelamut, äri-ja bürooplokk ning maa-alune parkla. Tornelamute maapealsetel osadel on 19 ja 18 korrust, kus 1.korrusel on kaubanduspinnad ja 2.korrusel on büroopinnad. Äri-ja bürooplokil on 2 korrust, kus samuti 1.korrusel kaubanduspinnad ja 2.korrusel büroopinnad. Maa-aluseid korruseid on kogu hoonekompleksil kaks. Bürooplokk on 2. korruse tasapinnas ühendatud käiguteede kaudu.

Järve tornid on ümbritsetud kõrghaljastusega, mis harmoneerub äripindade akendest paistva üle tee asuva Järve parkmetsaga. Valgus, avatus ning maksimaalselt ärakasutatud pind on põhimõtted, mille ümber hoone äripinnad projekteeriti. Hoone sisemus on lahendatud naturaalses võtmes, siseviimistluses kasutatakse heledaid, naturaalseid toone ning heakvaliteedilisi materjale. Ruume sobib kasutamiseks nii büroo-, kaubanduse- kui ka showruumidena.

Tornide juurest on igasse suunda “kiirtee” – Ülemistele lennujaama, Tallinna bussijaama ja kesklinna, kuhu kõikjale saab 10 minutiga ning rongipeatus toob lähedale nii Nõmme kui Balti Jaama turu. Järve Tornid on täienduseks Pärnu maantee ning Tammsaare ja Järvevana teede ristumiskohas, kuhu on juba kerkinud mitmeid sihvakaid elu- ja ärihooneid. Nii on sellest alast saanud omamoodi linnavärav ja suurem keskus, kuhu on koondunud elu, töö, kaubandus ja vaba aeg.

Võtke palun ühendust pinnaga tutvumiseks!

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Argo Võrk
maakler, äripinnad,
lepinguline partner.
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 98260.
Tallinn