ID 147797
kinnisvaraekspert.ee/objektid/147797
Tube 2
Üldpind 53.6 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2017
Korrus 2/4
Hoone materjal paneel
Hind 670 €
Ruutmeetri hind 12.50 €
Tagatis 670 €
Ettemaks 670 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, rõdu, elekter, mööbel, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, turvauks, dušš, pesumasin, vesi, köögimööbel, eraldi toad, avatud köök, ühistransport, panipaik, keskküte

Lisainfo

Anda üürile kena, sisustatud rõduga korter 2017. a. valminud maja 2. korrusel. Tegemist on 4-kordse majaga, millel on B-energiaklass ja madalad kõrvalkulud.

Korteri sisustuse hulka kuulub kvaliteetne köögimööbel koos kogu tehnikaga (Electroluxi nõudepesumasin ja külmkapp koos sügavkülmikuga ning pliit ja ahi). Elutoas on kenad disainvalgustid, lahtikäiv diivan. Elutoast on pääs klaasitud rõdule kus paistab kena hommikupäike ja mõnus kohvi nautida. Magamistoas on ruumikas seinakapp ja pimendavad rulood. Vannitoas on pesumasin, seinakapp, kraanikauss koos valgustatud peegli ja kapiga. Esikus on ruumikas peegelliugustega seinakapp. Korterile on paigaldatud kaasaegne valve-ja signalisatsioonisüsteem ning lukusüsteem X-Press 5G. Korteril on klaasitud rõdu. Korteri juurde kuulub panipaik maja 1. korrusel ja autokoht maja ees olevas parklas. Lisaväärtust annab kaasaegne haljastus ja laste mänguväljak.

Paepargi 37 kortermaja paikneb Paepargi uues elamurajoonis kesklinna ja Kadrioru vahetus läheduses. Paepargist on kujundatud terviklik elukeskkond, mille südameks on Pae järv ja heakorrastatud park. Lähiümbruses on lasteaiad ja koolid, bussipeatused ja kauplused, spordiväljakud ja terviserajad, laste mänguväljakud, KUMU kunstimuuseum ja lauluväljak. Kortermaju ümbritsevad park, puhkealad, jalutamiseks kui sportimiseks sobilikud terviserajad ja kergliiklusteed. Roheluse tagab mitmekülgne haljastus.

Lepingu sõlmimisel - vahendustasu, millele lisandub käibemaks, esimese kuu üür ja tagatisraha 1 kuu üüri ulatuses.



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn