ID 147772
kinnisvaraekspert.ee/objektid/147772
Tube 4
Üldpind 76.8 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus sanitaarremont teostatud
Ehitusaasta 1972
Korrus 5/9
Hoone materjal kivi
Hind 700 €
Ruutmeetri hind 9.11 €
Tagatis 700 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Nõmme linnaosa

Lisaandmed

rõdu, lift, mööbli võimalus, internet, lukustatav trepikoda, parkett, külmkapp, dušš, pesumasin, eraldi wc, köögimööbel, eraldi toad, keskküte

Lisainfo

Anda üürile avar 4-toaline korter Trummi tänaval.

Korteris on värskelt tehtud sanitaarremont, kööki paigaldatud uus köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (elektripliit, ahi, õhupuhasti, nõudepesumasin ja külmik) ning WC ja duširuum on saanud täiesti uue viimistluse ning sisustuse.

Korteris on eraldi köök ja eraldi toad, elutoast pääs suurele rõdule, kust avaneb vaade maja taha Nõmme spordikeskusele, avar esik. WC ja duširuum paiknevad eraldi.
Korteri ühes magamistoas on olemas lai voodi, teised magamistoad on hetkel ilma mööblita, kuid soovi korral saab omanik pakkuda lisamööblit vastavalt üürniku soovidele.

Maja asub Glehni pargi vahetus läheduses Nõmme spordikeskuse kõrval. Lähiümbruses paiknevad tervise- ja suusarajad, spordiväljakud ja Nõmme seikluspark loovad suurepärase võimaluse sportimiseks ja vaba aja veetmiseks. TalTechi ülikoolilinnak jääb ca 1km jalutuskäigu kaugusele.

Üürilepingu sõlmimisel tasuda ette esimese kuu üür, tagatistraha ühe kuu üüri summas ja vahendustasu ühe kuu üüri summas, millele lisandub käibemaks 22%.

Korter on vaba ja valmis koheseks sisse kolimiseks. Helista juba täna, et kokku leppida vaatamise aeg!



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Ardo Lepp
maakleriteenuste juht,
kutseline vanemmaakler tase 6,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja juhatuse liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 44470
Tallinn