ID 143446
kinnisvaraekspert.ee/objektid/143446
Tube 4
Üldpind 155.6 m2
Krunt 1564 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2021
Korruseid 1
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 15904:003:1493
Hind 299 000 €
Ruutmeetri hind 1 921.59 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Papsaare küla

Lisaandmed

rõdu, elekter, garaaž, tööstusvool, parkett, rullmaterjal, saun, dušš, vesi, eraldi wc, kinnine hoov, kõrged laed, tsentraalne vesi, maaküte, vesipõrandaküte

Lisainfo

Müüa väga hea planeeringuga avar ja energiasäästlik uuema poolsem maja (B ENERGIAKLASS!)

Elamu ökonoomsuse tagavad maaküte, soojustagastusega ventilatsioon, korralik soojustus ja 3 kordsed pakettaknad.

Kasutusluba aastast 2021.a.

Planeering:
Elutuba / köök - 49,0 m²
Magamistuba - 14,6 m²
Magamistuba - 11,5 m²
Magamistuba - 11,5 m²
Garderoob (või kabinettuba) - 7,6 m²
Hall - 23,1 m²
Duširuum/wc - 11,5 m²
Saun - 2,2 m²
Väike tualettruum - 1,5 m²
Garaaž - 18,8 m²
Panipaik / tehnoruum - 4,3 m²

Maja suletud netopind 155,6 m² - lisaks terrass 68,0 m²

Elamul on suur ja avar elutuba koos köögiga. Lõvisüda tee 12 maja elutoa suured aknad avanevad lõuna ja ida suunas, mis koos kõrge laega muudavad ruumi valgusküllaseks - päike Sinu köök/elutoas hommikust õhtuni.

Ruumikas avara planeeringuga köök annab võimaluse kõikidel pereliikmetel söögitegemisel abiks olla. Valminud maitsvat einet saate perega ühiselt nautida söögilauas aeda avaneva suure akna all.

Elamu on projekteeritud lähtudes erinevate perede vajadusest. Majas on kolm magamistuba ja suur ruum, mida saab kasutada lisa magamiskohana, kodukontorina, garderoobi või majapidamisruumina.

Majas on duširuum koos saunaga ning eraldiseisev väike tualettruum. Saunamõnude täielikuks nautimiseks on vannitoast otse pääs hoovi.
Suurele privaatsele terrassile saad paigutada mugava aiamööbli, kus koos kogu pere ja sõpradega võimalik nautida nii päikesetõusu hommikukohviga, kui ka mõnusaid peoõhtuid.


LÕVIKÜLA TUTVUSTUS
Lõviküla on toimiv elukeskkond, kuhu on oma kodu rajanud juba üle 70 pere. Need pered on Lõvikülast kujundanud sõbraliku kogukonna ja turvalise elukoha nii küla väikestele, kui suurematele elanikele. Lõvikülas on tegus külaselts, mis korraldab mitmeid ühistegevusi ja koosviibimisi, nagu näiteks talgupäevad ja Lõviküla jaanipidu.

Laste kasvatamine ja koolitamine on Lõvikülas mugav. Pisikeste haridustee saab alata kodu lähedal, kus paikneb mitu lasteaeda ja põhikool, ning jätkata Pärnus, kuhu saab laps iseseisvalt ühistransporti kasutades.

Lõviküla läheduses paikneb mitmeid vaba aja veetmise ja sportimise võimalusi nagu Valgeranna Golf, Valgeranna liivarand, Audru spordihoone ja staadion, seikluspark, matka- ja suusarajad, ringrada ning Audru – Pärnu kergliiklustee.
Pärnu ja Lõviküla koduteele on ehitatud kaks uut toidukauplust (COOP, Comarket).
Lähim söögikoht on Valgeranna golfiklubi.

NB! Peagi lisanduvad uued fotod!



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Arne Pent
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu