ID 143053
kinnisvaraekspert.ee/objektid/143053
Ruume 1
Üldpind 80 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2022
Korrus 1/5
Hoone materjal kivi
Hind 1 600 € +km
Ruutmeetri hind 20.00 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Kesklinna linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, lift, internet, turvakaamerad, eraldi sissepääsud, kõrged laed, vaateaken, keskküte

Lisainfo

Porto Franco on rajatav MULTIFUNKTSIONAALNE KESKUS, mis on Tallinna uus maamärk ja äripindade uus tase. Kontseptsiooni bürookeskusest, kaubanduskeskusest ja hotellist on loonud rahvusvaheline arhitektuuribüroo Chapman Taylor London ning hoone arhitektuuri Arhitektuuribüroo Kadarik, Tüür. Arhitektid. arhitektid Mihkel Tüür ja Ott Kadarik.

Tänaseks on valminud Porto Franco I hoone, kus asuvad Citybox Tallinn hotell, kohvik ja A-klassi KAUBANDUS- JA BÜROOPINNAD. Rajamisel on Porto Franco II ja III hooned.

2022. AASTAL valmivad PORTO FRANCO III HOONES atraktiivsed kõrgete lagedega KAUBANDUS- JA BÜROOPINNAD, mis ehitatakse välja vastavalt üürniku soovidele ja vajadustele. Pakkuda on erinevas suuruses üüripindu. Kaubanduspind on 5,5 meetrise laega üüripind, mille tulevane Üürnik saab enda tingimustel välja ehitada.

Juurdelisatud plaanil on antud pind märgitud järgnevalt:

101a : 80 m2 (sobib kaubanduseks, lillepood, kingipood, raamatupood, kohvik vms)

- Üüripind on avarate klaasvitriinidega, ruumi kõrgus on ca 5,4 m.

- Üüripinna juurde on võimalik rajada suveterrass, üüripind on kaitstud tuulte eest ja on lõunasuunaline.

- Üürihind 20,00 eur/m2 + km + kõrvalkulud vastavalt nende tegelikele kuludele.

- Üüripindade juurde saame pakkuda ka parkimiskohti Porto Franco maa-alustel parkimiskorrustel. Parkimiskoha hind 100,00 eur/kuus + km.

Porto Francos on:
• maa-alune parkimismaja hoone üürnikele ja külalistele
• ladude üürimise võimalus
• kohvik, restoran
• hotell 272 numbritoaga
• 2 konverentsiruumi

Porto Franco on uus Tallinna süda ja see asub arenduspiirkonnas, mis on muutumas uueks kaasaegseks linnakeskuseks. Valminud REIDI TEE ühendab Lasnamäe, Pirita ja Viimsi piirkonna Põhja-Tallinna, vanalinna ning Kristiine linnaosadega, suunates seeläbi autoliikluse linnasüdamest eemale. Reidi tee suunab liiklusvoo Ahtri tänavale, muutes Porto Franco hästi ligipääsetavaks igast pealinna suunast tulijale. Tallinna linnakeskuse arenguplaanid näevad ette UUE ÜHISTRANSPORDIVÕRGU rajamise, sadamaala ja linnaosade vahelise transpordiühenduse parandamise ning SADAMAALA TRAMMITEEGA ÜHENDAMISE LENNUJAAMAGA. Uue trammitee kaks peatust hakkavad asuma otse Porto Franco kõrval.

Porto Franco ehitatakse LEED Gold standardite järgi. LEED on rahvusvaheliselt kõige laialdasemalt tunnustatud ja kasutatud keskkonnasäästliku ehitise programm, mille standardite järgi ehitatud maja vastab KESKKONNASÄÄSTLIKKUSE, ENERGIAKASUTUSE, EHITUSE JA EHITUSMATERJALIDE OSAS KÕRGETELE NÕUETELE.

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Argo Võrk
maakler, äripinnad,
lepinguline partner.
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 98260.
Tallinn