ID 141682
kinnisvaraekspert.ee/objektid/141682
Ruume 1
Üldpind 200 m2
Krunt 13378 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus valmis
Ehitusaasta 2001
Korrus 2/2
Hoone materjal monoliit
Hind 1 400 € +km
Ruutmeetri hind 7.00 €

Asukoht

Harju maakond, Tallinn, Lasnamäe linnaosa

Lisaandmed

signalisatsioon, elekter, köök, koosolekuruum, saun, dušš, sundventilatsioon, vesi, turvakaamerad, eraldi sissepääsud, kõrged laed, elektripliit, kombineeritud küte

Lisainfo

Üürile anda esinduslik kaubanduspind Peterburi tee ääres Büroomaailma hoone II korrusel. Tegemist on tuntud hoonega, mille on nähtavus ja asukoht.
Üüripinnal on sissepääs otse tänavalt ja pind paikneb hoone 2. korrusel. Avatud planeering, lagede kõrgus 4,6 m. Lisaks võimalik juurde üürida töötajate puhkeruumid koos kööginurga ja pesemisruumidega, koolitusruum, kokku suuruses 208m². Kaubanduspinnalt on otse ligipääs lattu (kõrgus 10m), kust võimalik nii laopinda üürida kui ka laoteenust osta. Lisaks paikneb hoone teisel korrusel avar Galerii kohvik. Hoonele on hea ligipääs Peterburi teelt ja maja ees on mahukas parkla 95 autole. Hoone fassaadile on võimalik paigaldada reklaami.

Üürile lisanduvad kõrvalkulud suuruses 2,5-3€/m²/kuus ja käibemaks. Hoone katusele ja lõunakülge on äsja paigaldatud päikesepaneelid, mis võimaldab tulevikus madalamaid kõrvalkulusid.

Võimalik üürida ka 1. korruse pind. Küsi lisa ja tule tutvuma!

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Katrin Kurm
äripindade osakonna juhataja,
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige,
Kinnisvaramaakleri reg.nr: KMR 89425
Tallinn