ID 140947
kinnisvaraekspert.ee/objektid/140947
Tube 6
Üldpind 267 m2
Krunt 1200 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2021
Korruseid 2
Hoone materjal monoliit
Katastritunnus: 15904:003:1609
Hind 405 000 €
Ruutmeetri hind 1 516.85 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Papsaare küla

Lisaandmed

rõdu, garderoob, elekter, garaaž, parkett, rullmaterjal, saun, dušš, vesi, eraldi wc, eraldi toad, avatud köök, uus torustik, kinnine hoov, kõrged laed, uus elektrisüsteem, tsentraalne vesi, aiaga piiratud, metsa lähedal, vaateaken, vesipõrandaküte

Lisainfo

Unikaalselt disainitud villa arhitektuuriline lahendus on kaasaegne ja funktsionalistlik ning sobitub oma eksteriöörilt imeliselt kogu olemasoleva ala kontseptsiooniga, mis oma Itaaliahõnguga erilisuse loob.
Avaras ja valgusküllases funk stiilis kivimajas on hästi läbimõeldud planeering, energiasäästlik küttelahendus ning kaasaegsed tehnilised lahendused.

I korrusel asub esik, avar trepihall, saun koos pesuruumi ja suure eesruumiga, millelt pääs terrassile. Samuti mahukas garaaž ning eraldi köögiosaga avar kohati kuni 6 meetri kõrguse laega elutuba, mis oma hästi läbimõeldud aknapaigutusele tagab päikselise ja valgusküllase interjööri.
Loomulikult on mitmest küljest pääs suurele (110 m² ) terrassile.

II korrusel on trepihall, suured magamistoad, eraldi garderoob/panipaik ja pesuruumid koos tualettruumidega ning mitmest toast pääs katuseterrassile (19 m²)

Hetkel veel võimalik kaasa rääkida viimases viimistluses, siseuste, liistude ja san tehnika osas.

Lähedal asub valgerand ja golfiväljak, linna viib kergliiklustee.
Autoga kesklinna 10 minutit.



****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***