ID 140902
kinnisvaraekspert.ee/objektid/140902
Tube 5
Üldpind 390 m2
Krunt 1300 m2
Omandivorm kinnistu
Valmidus valmis
Ehitusaasta 1994
Korruseid 2
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 56801:007:0040
Hind 275 000 €
Ruutmeetri hind 705.13 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Paikuse alev

Lisaandmed

rõdu, kelder, vann, boiler, garderoob, elekter, kamin, mööbli võimalus, tööstusvool, parkett, kivikatus, saun, dušš, vesi, eraldi wc, köögimööbel, eraldi toad, uus torustik, kinnine hoov, eraldi sissepääsud, uus elektrisüsteem, seinakapp, tsentraalne vesi, aiaga piiratud, ühistransport, metsa lähedal, bassein, keskküte, elektri põrandaküte

Lisainfo

Müüa Paikuse vallas rahvakeeli Linnuriigis, kaunis kahekorruseline renoveeritud ja äsja värskendust saanud kivimaja, millel välisviimistlusena klombitud dolomiit, katusel korralik katusekivi. Kogu maja kütteks õhkvesisoojus keskküte. Külm vesi ja kanal tsentraalne.
Maja esimesel korrusel paiknevad tuulekoda, suur esik koos sisseehitatud garderoobiga, eraldi WC, väike külalistetuba, avar köök pääsuga elutuppa. Köögis integreeritud köögimööbel koos AEG tehnikaga (nõudepesumasin, elektripliit, praeahi, mikrolaineahi, kubu ). Põrandal kiviplaat. Elutuba on eriti avar, köögist tulles saab poolt elutuba kasutada söögitoana, teisel poolel on soojust salvestav tulikivi kaminahi, mis andmas mõnusat õdusust teleri vaatamiseks. Elutoast on ka pääs terrassile.
Esimesel korrusel on veel vannituba, sauna eesruum ja saun. Saun puukerisega. Saunaeesruumist pääs hooldatud ja maitsekalt kujundatud silmailu andvasse aeda ja eriti avarale terrassile, kus hea päevitada või aiataimi kasvatada. Terrassi sisse on ehitatud bassein.
Teisele korrusele viib kaunis puittrepp, ees ootab jällegi avar trepihall, neli eraldi tuba ja suur vannituba (mullivanniga) koos WC-ga. Põrandatel täispuitparkett, seinad kas värvitud või tapeeditud. Akendel kahekordse klaasiga pakett.
Maja all on täiskelder, kus on avarad panipaigad ja ruumid, kus võimalik oma isiklik jõusaal rajada või puutööruumid, garaaž kuhu kaldteed pidi võimalik autot hoida. Tõstuksega keldrisse saab ka õuest mööda kaldteed.
Kinnistut ümbritseb kaunis sepistatud aed. Uuele omanikule jääb ka aias olev kasvuhoone.
Ilus, roheline ja piisava suurusega krunt tagab privaatsuse ja samas kõik mugavused linnalähedaseks eluks.
Pärnu linnpiirini on vaid kolm kilomeetrit, Paikuse keskuseni, kus asuvad lasteaed, kool, toidupood, kohvik, bussipeatus ca 700 meetrit (hea ühendus Pärnuga).
Tule vaatama ja osta see kena kodu oma suurele perele, siin on ruumi kõigile, et kõik tunneksid end oma tubades privaatselt. Kogu elamu dokumentatsioon on korras ja vastab ka EHR-s toodud andmetele. Uuele ostjale ka kaasa kogu maja dokumendid koos elamu plaanidega.


****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***

Kersti Meister
maakler
Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige
Pärnu