ID 142605
kinnisvaraekspert.ee/objektid/142605
Tube 3
Üldpind 86.8 m2
Omandivorm korteriomand
Valmidus uus hoone
Ehitusaasta 2024
Korrus 2/4
Korter 3
Hoone materjal kivi
Katastritunnus: 62401:001:0786
Hind 375 000 €
Ruutmeetri hind 4 320.28 €

Asukoht

Pärnu maakond, Pärnu linn, Kesklinn

Lisaandmed

rõdu, elekter, lift, lukustatav trepikoda, parkett, turvauks, dušš, vesi, turvakaamerad, avatud köök, panipaik, keskküte, vesipõrandaküte

Lisainfo

Pärnu südalinna, jõe ja Vallikääru suudmesse rajatavasse uude Vanasadama kvartalisse ehitatakse 3 kortermaja koos avaliku ruumiga, millele tulevikus lisandub ka väikelaevadele mõeldud kai. Vanasadama kvartalit planeerides on mõeldud tänapäevasele inimesele, kes lisaks modernsele arhitektuurile hindab kauakestvaid materjale, mugavat ja terviklikku elukeskkonda, head asukohta ning eluks vajalike teenuste lähedust.

Esimesena valmib Vanasadama kvartalis kõige merepoolsem kortermaja aadressiga Kalda tn 4 - seda juba suve lõpus 2024. Korterid majas on 1-5 toalised, enamus korteritel on lisaks rõdu prantsuse rõdu või terrass. Hoone tänavatasapinnal asuvad lisaks omaette sissepääsudega külaliskorterid - otse ühendatuna funktsionaalse linnaruumiga. Parkimiskohad ja panipaigad (mõlemad lisatasu eest) asuvad mugavalt hoone 0 korrusel, majas on 3 lifti. Eksklusiivseimad korterid majas pakuvad ainulaadseid vaateid Pärnu jõele, jahisadamatele ja päikeseloojangule ning Pärnu ajaloolisele bastionialale.

3toaline korter nr 3 (46,9 m² + terrass 11 m²) asub A maja II korrusel, suurepäraste vaadetega Pärnu jõe suunas. Tubade suurused on 37,8 m² (elutuba-köök, pääs terrassile ) ja magamistuba 10,1 ning 14,1 m² lisaks suur duširuum/WC ( võimalik ka saun) ning mahukas esik (13,7 m²) samuti eraldiseisev WC ning garderoob.
Mugava sisekliima korteris tagavad vesipõrandaküte ja soojustagastusega ventilatsioon, lisatasu eest on võimalik tellida korterisse jahutus.

Rohkem infot Vanasadama kvartali kohta leiate kodulehelt http://www.vanasadamakvartal.ee

Küsimuste korral ja lisainfo saamiseks võtke palun ühendust!

****
KINNISVARAEKSPERT tegutseb Eesti turul alates 1993. aastast. Meie Bürood asuvad Tallinnas ja Pärnus ning teenindame teid üle Eesti. Koostööpartnerite Nord Prime Capital ja Alliance Group UAB kaudu oleme esindatud ka Lätis ning Leedus.

Pakume maaklerteenust, hindamist ja kinnisvaraalast nõustamisteenust nii era- kui ka ärisektoris.

Kinnisvaraekspert teeb tihedat koostööd maailma suurimate kinnisvarafirmade hulka kuuluva ettevõttega Cushman & Wakefield. Meie koostöösidemed ulatuvad peale Balti riikide ja Põhjamaade pea kõikidesse maailmajagudesse.

Lisainfo ja teenuste tellimine:
Tallinnas: +372 6264250
Pärnus: +372 4420700

Rohkem infot leiad https://www.kinnisvaraekspert.ee
***